Tervetuloa ilmoittautumaan Likkojen Lenkille!

Aika:Lauantai 18.5.2019 klo 11.30 - 18.00

Paikka:Ratinanniemen festivaalipuisto

Mahtavaa, että olet tulossa mukaan viihtymään kanssamme Lenkille! Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Anssi Kela ja Samuli Edelmann!

Reitit ja liikuntavaihtoehdot: Perinteisten lenkkireittien lisäksi voi vaihtoehtoisesti osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock The City -kaupunkiseikkailuun ystävän tai tiimin kanssa, joka toteutetaan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ennen ilmoittautumistasi täältä >>

Laadukkaat Lenkkipaidat Likoille tuottaa 2019: Yvette Finland Oy.  Tilausaika umpeutui 15.3., mutta Yvettellä on myyntipiste tapahtumassa, mistä voi ostaa myös Lenkkipaitoja. Malleja ja kokoja on rajoitetusti. Huomioithan, että Lenkkipaita ei sisälly osallistumismaksuun.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum-saldo, TYKY-kuntosetelit ja Tyky-Online-veloitus, ePassi, Easybreak mobiiliseteli, Edenredin Virikeseteli sekä mobiilimaksu Ticket Virike- ja Ticket Duo -korteille. Lisätietoja täältä >>

Maksuvaihtoehto lasku ei ole enää valittavissa tapahtumaviikolla. Yritykset, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Pääsylippu

Maksettuasi osallistumismaksun tapahtuman pääsylippu toimitetaan sinulle pdf-lippuna ilmoittautumisessa antaamasi sähköpostiosoitteeseen / ryhmän yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Ohje ilmoittautumiseen

Katso tästä video-ohje ilmoittautumisen tekemiseen verkkokaupassamme >>


Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Yhteystiedot:
likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi
puh. 050 466 1009 (arkipäivisin klo 9-16)