Tervetuloa ilmoittautumaan Likkojen Lenkille!


Mahtavaa, että olet tulossa mukaan viihtymään kanssamme Lenkille!

Uutta: tapahtuman liikunnallinen anti on lisääntynyt. Perinteisten lenkkireittien lisäksi vaihtoehtona osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun ystävän tai tiimin kanssa, joka toteuteaan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla! Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ennen ilmoittautumistasi reitit Tampere >> ja reitit Oulu >> .

Laadukkaat Lenkkipaidat Likoille tuottaa 2018: Yvette Finland Oy

Huomioithan, että Lenkkipaita ei sisälly osallistumismaksuun. Kun haluat tilata vuoden 2018 Lenkkipaidan voit tehdä sen Yvetten verkkokaupasta >> . Lue lisää Lenkkipaidoista täältä >>

Tampereen Likkojen Lenkki huipentuu ikärajattomaan Elastisen konserttiin

Koko tapahtumapäivän ohjelma kaikkine esiintyjineen sisältyy osallistumismaksuun. Myynnissä on myös erillisiä lippuja Elastisen keikalle (aikuiset / lapset 7-15v).

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum Kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum-saldo, TYKY-kuntosetelit ja Tyky-Online-veloitus, ePassi. Easybreak mobiiliseteli, Edenredin Virikesetelit sekä mobiilimaksu Ticket Virike ja Ticket Duo -korteille. Lisätietoja laskulla maksamisesta täältä >> Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina maksusuorituksen jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja, esim. (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy-
Raatin stadion, Oulu
37,00 €