Tervetuloa ilmoittautumaan Likkojen Lenkille!

Aika: Lauantai 18.5.2019 klo 11.30 - 18.00

Paikka: Ratinanniemen festivaalipuisto

Mahtavaa, että olet tulossa mukaan viihtymään kanssamme Lenkille! Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Anssi Kela ja Samuli Edelmann!

Reitit ja liikuntavaihtoehdot: Perinteisten lenkkireittien lisäksi voi vaihtoehtoisesti osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock The City -kaupunkiseikkailuun ystävän tai tiimin kanssa, joka toteutetaan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ennen ilmoittautumistasi täältä >>

Laadukkaat Lenkkipaidat Likoille tuottaa 2019: Yvette Finland Oy. Huomioithan, että Lenkkipaita ei sisälly osallistumismaksuun. Paidat on tilattavissa pian Yvetten verkkokaupasta.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum-saldo, TYKY-kuntosetelit ja Tyky-Online-veloitus, ePassi, Easybreak mobiiliseteli, Edenredin Virikeseteli sekä mobiilimaksu Ticket Virike- ja Ticket Duo -korteille. Lisätietoja täältä >>

Voit valita maksuvaihtoehdoksi laskun, kun laskun loppusumma ylittää 100€, katso lisätietoja täältä >>

Pääsylippu

Maksettuasi osallistumismaksun tapahtuman pääsylippu toimitetaan sinulle pdf-lippuna ilmoittautumisessa antaamasi sähköpostiosoitteeseen / ryhmän yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen tarkistus

Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.


Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Yhteystiedot:
likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi
puh. 050 466 1009 (maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-16)-
Ratinanniemen festivaalipuisto, Laukonpolku, Tampere
32,00 €